Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Godefridus Heeskens, landbouwer, geboren te Roggel op 19 september 1881, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Baarlo op 13 juni 1966, zoon van Joannes Hubertus Heeskens en Maria Catharina Versteegen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 26 april 1907 met
Willemina Hubertina Bouten, geboren te Baarlo op 20 april 1881, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Baarlo op 4 februari 1965, dochter van Pieter Hubert Bouten en Elisabeth Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria Catharina, geboren te Neer op 20 april 1908, overleden te Venlo op 23 december 1972, begraven te Maasbree op 28 december 1972.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 20 april 1933 met Lodewijk Jozef Peeters, landbouwer, geboren te Maasbree op 26 maart 1895, zoon van Hendrik Peeters en Antonia Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina