Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hendrikus Aquarius, brandstoffenhandelaar, geboren te Neer op 1 april 1909, overleden te Tegelen op 13 december 1944, zoon van Wilhelmus Aquarius en Carolina van den Beucken.


Hij is getrouwd te Tegelen op 31 juli 1933 met
Anna Christina Hendrika Hermans, geboren te Tegelen op 6 juni 1915, overleden aldaar op 19 mei 1999, dochter van Mathis Hermans en Anna Maria Katharina Krijn.
(Zij was later gehuwd met Roel de Vries.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina