Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Engelbertus Beenen, landbouwer, geboren te Neer op 20 december 1877, wonende te Sint Odiliënberg, overleden te Roermond op 28 juni 1918, zoon van Peter Jacob Beenen en Anna Maria Catharina van Roij.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 10 oktober 1911 met
Anna Maria Evers, geboren te Sint Odiliënberg rond 1885, wonende aldaar, dochter van Joannes Evers en Hubertina Mechtildis Slijpen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aloijsius, geboren te Sint Odiliënberg op 12 augustus 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina