Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Gerardus van Roij, timmerman, geboren te Haelen op 17 maart 1896, overleden te Sittard (Z) op 28 januari 1970, zoon van Gerardus van Roij en Willemina Weekers.


Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 27 augustus 1928 (1) met
Wilhelmina Johanna van Leuven, geboren te Echt op 17 september 1899, overleden te Sittard (Z) op 4 maart 1934, dochter van Jacobus Hubertus van Leuven en Maria Catharina Rongen.

Hij is getrouwd te Echt op 21 juni 1935 (2) met
Anna Maria Hubertina Bertus, huishoudster, geboren te Maastricht op 12 juni 1887, overleden te Echt op 5 april 1976, dochter van Franciscus Hermanus Bertus en Anna Hubertina Charlotte Simar.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina