Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Kremers, werkman, geboren te Neer op 10 februari 1859, overleden te Weert op 4 december 1926, zoon van Henricus Kremers en Petronella van der Heijden.


Hij is getrouwd te Weert op 7 mei 1884 met
Joanna Catharina Gertrudis van den Berg, geboren te Weert op 9 juni 1867, overleden aldaar op 9 augustus 1931, dochter van Johannes Mathias van den Berg en Kornelia Kouwenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina