Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Meusen, geboren te Roggel op 2 maart 1815, overleden aldaar op 3 maart 1853, dochter van Lambert Meusen en Joanna Gubbels.


Zij is getrouwd te Roggel op 11 mei 1852 met
Pieter Janssen, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 9 augustus 1822, overleden aldaar op 7 juni 1903, zoon van Thomas Janssen en Antonia Ramaekers.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 13 mei 1856 met Willemina Huis, geboren te Roggel op 21 januari 1827, overleden aldaar op 15 oktober 1907, dochter van Antonius Huijs en Mechtildis Schreurs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 28 februari 1853.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina