Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Waeijen, geboren te Haelen op 7 oktober 1906, overleden te Geldrop (Z) op 10 juli 1973, begraven te Asten op 13 juli 1973, dochter van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.


Zij is getrouwd te Haelen op 29 mei 1933 met
Jan Mathijs van Nisselroij, kapper, geboren te Helden op 20 augustus 1907, wonende te Asten, overleden op 17 december 1991, zoon van Gerardus van Nisselroij en Beatrix Jeucken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina