Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Beek, geboren te Haelen op 3 juli 1846, dochter van Peter Beek en Cornelie van Horck.


Zij is getrouwd te Haelen op 12 juli 1879 met
Hermanus van Genegen, zadelmaker, geboren te Horn op 29 december 1834, overleden aldaar op 29 januari 1911, zoon van Joannes van Geneigen en Maria Catharina van den Akker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jan Hubert, dienstknecht, geboren te Horn op 22 juni 1882, wonende te Neer, overleden te Berlijn (D) op 29 december 1943.
  • 4 : Maria Catharina, geboren te Horn op 5 januari 1890, overleden te Berlijn (D) op 6 juni 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina