Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Mager, koopvrouw, geboren te Aubel (B) op 22 februari 1823, overleden te Maastricht op 31 maart 1880, dochter van Thomas Mager en Anna Catherine Moreau.


Zij is getrouwd te Luik op 14 februari 1856 met
Guillaume Koolen, mandenmaker, geboren te Nunhem op 5 januari 1817, overleden te Sittard op 9 februari 1907, zoon van Henricus Coolen en Petronella Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronel, geboren te Neer op 3 juni 1849.
    Zij is getrouwd te Sittard op 11 oktober 1867 met Johan Mathias Janssen, geboren te Aken (D) op 9 mei 1839, zoon van Gerard Janssen en Anna Gertrud Lennartz.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina