Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina van Oeken, wonende te Weert, overleden aldaar op 4 maart 1814.


Zij was gehuwd met
Peter Herweg, wonende te Weert, overleden aldaar op 15 april 1819.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mechiel, houtzager door een windmolen en timmerman, geboren te Weert op 18 mei 1809, wonende te Neer en te Kessel, overleden aldaar op 16 maart 1860.
    Hij is getrouwd te Neer op 5 mei 1830 (1) met Margarete Spee, geboren te Neer op 27 juni 1808, wonende aldaar en te Kessel, overleden aldaar op 14 april 1842, dochter van Theodorus Spee en Catharina Veugelers.
    Hij is getrouwd te Helden op 14 augustus 1845 (2) met Gertrudis Smeets, geboren te Maasbree op 16 maart 1815, wonende te Kessel, overleden aldaar op 6 augustus 1855, dochter van Jan Smeets en Hendrina Engels.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina