Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Maria Ponsen, geboren te Heythuysen op 9 mei 1889, overleden aldaar op 26 september 1974, dochter van Joannes Hubertus Ponsen en Catharina Hubertina Verheijden.


Zij is getrouwd te Swalmen op 25 oktober 1912 met
Wilhelmus Conrardus Ramakers, landbouwer, geboren te Swalmen op 14 december 1882, zoon van Lambertus Hubertus Ramakers en Hubertina Naus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josephine Marie, geboren te Swalmen op 3 augustus 1921.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 24 november 1952 met Jacob Johan Martin Geelen, vertegenwoordiger, geboren te Haelen op 17 januari 1927, overleden aldaar op 24 maart 2011, gecremeerd te Baexem op 29 maart 2011, zoon van Peter Johannes Hubertus Geelen en Christina van Grinsven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina