Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hubertus Nijskens, landbouwer, geboren te Roggel op 21 mei 1885, zoon van Jacobus Nijskens en Petronella Pouls.


Hij is getrouwd te Tegelen op 15 april 1918 met
Catharina Wilhelmina Janssen, geboren te Neer op 9 april 1879, wonende te Neer op Brumhold, dochter van Jozeph Janssen en Anna Maria Linssen.
(Zij is eerder getrouwd te Tegelen op 15 april 1912 met Johannes Hubertus Kreijkamp, fabrieksarbeider, geboren te Tegelen op 6 januari 1887, overleden aldaar op 14 juni 1917, zoon van Lambertus Johannes Alphonsus Kreijkamp en Ida Cremers.)




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina