Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Sensen, handelaar tricotages, geboren te Roggel op 15 augustus 1899, overleden te Roermond (Z) op 30 juni 1960, zoon van Hendrik Senssen en Maria Frenken.


Hij is getrouwd te Meijel op 30 april 1934 met
Anna Mechtilda Kiggen, costuumnaaister, geboren te Meijel op 6 april 1902, dochter van Silvester Kiggen en Martina Rooijakkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Martina Gerarda, geboren te Roggel op 14 april 1935, overleden te Roermond op 26 augustus 2000, begraven te Horn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina