Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Josephus Pijls, arbeider, geboren te Roggel op 1 april 1901, overleden aldaar op 7 april 1963, zoon van Godefridus Pijls en Christina Rademakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 februari 1950 met
Gertruda Hubertina Claessen, dienstbode, geboren te Roggel op 13 juni 1924, overleden aldaar op 6 november 2012, dochter van Antonius Franciscus Claessen en Petronella Claessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Franciscus Johannes, automonteur, geboren te Roggel op 11 augustus 1945, overleden te Baexem op 7 mei 2017, gecremeerd aldaar op 12 mei 2017.
  • 2 : Godfried Franciscus Mathieu, geboren te Roermond in april 1952, overleden te Roggel op 28 september 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina