Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Christina Geuijen, geboren te Roggel op 21 oktober 1914, overleden te Roermond op 27 oktober 1977, begraven te Roggel, dochter van Willem Hubertus Geuijen en Maria Agnes Nijssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 26 september 1941 met
Peter Johannes Jacobus Houben, landbouwer en opzichter, geboren te Roggel op 23 februari 1906, overleden aldaar op 27 januari 1974, begraven aldaar, zoon van Jacobus Houben en Maria Catharina Hendriks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina