Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peterus Mathias Johannes Dietzenbacher, vrachtrijder, geboren te Roggel op 25 juni 1899, wonende aldaar, overleden te Heerlen op 2 februari 1982, zoon van Johannes Hendrikus Dietzenbacher en Willemina Versteegen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 januari 1924 met
Elisabeth Craenen, geboren te Wetten (D) rond 1899, wonende te Heythuysen, dochter van Peter Joseph Craenen en Katharina Gertrud Michels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina