Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Levels, dienstknecht, chauffeur en magazijnknecht, geboren te Roggel op 30 mei 1905, wonende aldaar, overleden te Roermond op 28 juni 1987, begraven te Roggel, zoon van Joannes Hubertus Levels en Dorothea Puts.


Hij is getrouwd te Roggel op 17 mei 1935, getrouwd aldaar op 22 mei 1935 voor de kerk met
Maria Gertruda Joosten, geboren te Roggel op 17 januari 1913, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 juli 1988, begraven aldaar, dochter van Godefridus Joosten en Petronella van Bommel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Johannes, onderwijzer, geboren te Roggel op 19 augustus 1940, wonende te Heythuysen, overleden te Roggel op 7 november 2013, gecremeerd te Baexem op 12 november 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina