Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andries van Cruchten, koetsier en landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 30 november 1836, wonende te Baarlo, zoon van Wiro van Cruchten en Maria Catharina Clout.


Hij is getrouwd te Maasbree op 11 april 1864 met
Hendrina Verheijen, landbouwster, geboren te Baarlo op 18 september 1838, wonende aldaar, dochter van Jan Verheijen en Dorothea Klerken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea, geboren te Baarlo rond 1875.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 8 januari 1909 met Hendrikus Daniels, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1877, zoon van Antoon Daniels en Maria Catharina Peeters.
  • 2 : Petrus Johannes, landbouwer, geboren te Baarlo op 7 december 1877, wonende aldaar, overleden te Tegelen op 29 december 1951.
    Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1906 met Mathea Senssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 maart 1879, wonende aldaar, overleden te Venlo op 7 mei 1941, dochter van Theodorus Senssen en Geertrudis Gubbels.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina