Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Geelen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 27 oktober 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 oktober 1859, dochter van Silverster Gielen en Hendrina van der Velden.


Zij is getrouwd te Roggel op 19 april 1820 met
Jacobus Vossen, akkerman, gedoopt te Roggel op 5 november 1777, wonende te Nunhem en te Roggel, overleden aldaar op 27 november 1850, zoon van Johannes Vossen en Maria Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina