Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Philomena Deckers, geboren te Linne op 23 september 1928, overleden te Maastricht (Z) op 24 februari 2000, begraven te Neer op 28 februari 2000.


Zij is getrouwd te Linne op 5 februari 1951 met
Christiaan Wilhelmus Klaessen, landbouwer, geboren te Neer op 20 augustus 1923, overleden te Roermond (Z) op 13 juli 1994, begraven te Neer, zoon van Mathis Hubertus Klaessen en Maria Elisabeth Schmitz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Hubertus Maria, geboren te Neer op 19 februari 1952, overleden aldaar op 27 maart 1959.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina