Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Sillekens, geboren te Roggel op 27 juni 1897, overleden te Weert (Z) op 7 november 1983, begraven te Meijel op 10 november 1983, zoon van Johannes Hubertus Sillekens en Gertrudis Wilhelmina Pijls.


Hij is getrouwd te Baexem op 29 april 1933 met
Aldegonda Petronella Custers, geboren te Stramproy op 13 februari 1904, overleden te Meijel (b) op 1 juli 1997, begraven aldaar op 4 juli 1997, dochter van Wilhelmus Custers en Anna Catharina Snijders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina