Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Franciscus Keiren, hotelhouder, geboren te Helden op 13 juni 1897, overleden te Horn op 21 juni 1966, begraven te Neer op 24 juni 1966, zoon van Jacobus Keiren en Petronella Zegers.


Hij is getrouwd te Helden op 9 mei 1927 met
Anna Maria Wilhelmina Hubertina Ueberbach, geboren te Helden op 11 september 1899, wonende te Neer Napoleonsweg en te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 9 november 1981, dochter van Jan Willem Ueberbach en Elisabeth van Soest.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Petrus Jacobus, kantoorbediende en boekhouder, geboren te Helden op 30 april 1928, wonende te Maasbree en te Neer, overleden te Heythuysen op 28 augustus 2014, gecremeerd op 2 september 2014.
    Hij is getrouwd te Neer op 19 juli 1955 met Hubertina Maria Klompen, lerares huishoudschool, geboren te Roggel op 20 juni 1926, wonende te Neer, te Roggel en te Maasbree, overleden te Neer op 25 september 1963, dochter van Servaas Wilhelmus Klompen en Joanna Hendrina Maassen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina