Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Katharina Huberta de Swart, geboren te Swolgen (gem. Mierlo) op 22 november 1824, wonende te Neer Brumhold, overleden te Neer op 23 april 1896, dochter van Hendrikus de Swart en Dorothea Mercussen.


Zij was gehuwd met
Gerard Hubers, landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 12 juni 1833, overleden te Neer op 14 februari 1919, zoon van Johan Hubers en Elisabeth Munster.
(Hij is eerder getrouwd te Grubbenvorst op 12 mei 1862 met Anna Sibilla Verheijen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrica Sibilla, landbouwster, geboren te Grubbenvorst op 14 maart 1867, wonende te Neer op Brumhold en te Nederweert, overleden aldaar op 12 maart 1938.
    Zij is getrouwd te Grubbenvorst op 16 februari 1889 met Peter Hubert van Dijk, landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 9 februari 1869, wonende te Neer en te Nederweert, overleden aldaar op 28 september 1933, zoon van Arnold van Dijk en Johanna Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina