Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Lambertina Bongers, modiste, geboren te Neer op 19 september 1886, wonende aldaar en te Roermond, overleden te Sittard op 17 april 1947, begraven te Roermond, dochter van Peter Hubertus Bongers en Maria Elisabeth Hubertina Raetsen.


Zij is getrouwd te Roermond op 11 februari 1915 met
Johan Jacob Küppers, boekbinder, geboren te Roermond op 1 januari 1880, overleden op 22 juli 1964, zoon van Johannes Jacobus Küppers en Catharina Johanna Kirchner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina