Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Conrard Smits, wonende te Lottum.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Hendrikx, wonende te Lottum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, dienstmeid, geboren te Lottum op 10 april 1812, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 18 maart 1879.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 5 juli 1843 met Jean Janssen, metselaar en landbouwer, geboren te Neer op 4 februari 1813, overleden aldaar op 28 maart 1886, zoon van Henricus Jansen en Petronilla Noblesse.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina