Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Kessels, landbouwster, gedoopt te Roggel op 29 april 1778, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 18 oktober 1822, dochter van Henricus Kessels en Hendrina Simons.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 mei 1822 met
Joannes Wilhelmus Bloemers, dagloner, gedoopt te Sint Michielsgestel op 21 november 1780, wonende te Swalmen, te Kaldenkirchen (D) en te Roggel, overleden aldaar op 19 februari 1853, zoon van Andries Bloemaerts en Eleonora Corsten.
(Hij is eerder getrouwd te Sint Michielsgestel op 18 juni 1809 met Maria Theresia in der Hesen, geboren te Bracht (D) rond 1781, overleden te Swalmen op 2 maart 1822, dochter van Joannes in der Hesen en Anna Maria Cörstges. Hij is later getrouwd te Swalmen op 5 februari 1823 met Joanna Heijnen, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 27 december 1790, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 maart 1845, dochter van Jan Heijnen en Elisabeth op 't Roodt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina