Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Wulms, dagloner, geboren te Roggel op 22 mei 1827, overleden aldaar op 20 juni 1857, zoon van Godefridus Wilms en Petronella Arits.


Hij is getrouwd te Roggel op 29 september 1852 met
Mathia Linssen, geboren te Roggel op 26 oktober 1814, overleden te Heythuysen op 16 juli 1895, dochter van Godefridus Linssen en Maria Elisabeth Caelers.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 6 juni 1859 met Andreas Stemkens, geboren te Neer op 20 februari 1828, overleden te Heythuysen op 15 augustus 1897, zoon van Petrus Stemkens en Anne Marie Coenen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Roggel op 17 april 1856.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina