Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Siben, akkerman, gedoopt te Roggel op 20 maart 1774, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 mei 1824, zoon van Petrus Sijben en Wilhelmina Verstegen.


Hij is getrouwd te Roggel op 24 april 1803 met
Sophia Verhaegh, landbouwster, gedoopt te Roggel op 26 juni 1754, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 februari 1827, dochter van Petrus Verhaegh en Hendrina Ceijlen.
(Zij is daarnaast getrouwd te Roggel op 10 mei 1786 voor de kerk (1) met Johannes Sensen, gedoopt te Roggel op 16 december 1749, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 september 1804, zoon van Henricus Sensen en Cornelia Vaesen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina