Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathis Boots, dienstknecht, geboren te Roggel op 28 november 1833, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Melick-Herkenbosch op 2 april 1900, zoon van Theodoor Boots en Anna Catharina van Dael.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 29 januari 1866 met
Maria Catharina Moors, landbouwster, geboren te Melick op 19 december 1828, overleden te Melick-Herkenbosch op 8 november 1889, dochter van Jan Moors en Cornelia Clerx.
(Zij was weduwe van Goswinus Konings, overleden te Melick op 13 april 1863.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina