Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Leijendekkers, wonende te Linne.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Sampers, wonende te Linne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Linne op 24 januari 1819, wonende te Neer, overleden aldaar op 21 oktober 1853.
    Hij is getrouwd te Linne op 23 april 1849 met Mathia Heijnen, vroedvrouw, geboren te Neer op 3 november 1824, wonende te Linne, te Neer in het Dorp en te Tegelen, overleden aldaar op 19 oktober 1904, dochter van Henricus Heijnen en Corneille Geenen.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 18 januari 1858 met Johannes Dreessen, timmerman, geboren te Neer op 21 januari 1836, wonende te Neer in het Dorp en te Tegelen, overleden aldaar op 25 februari 1872, zoon van Michiel Dreessen en Jeanne Josepha Stemkens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina