Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Plums, naaister, dienstmeid en dagloonster, geboren te Kessel op 23 december 1801, overleden te Neer op 16 oktober 1873, dochter van Pieter Pluim en Joanna Opstals.


Zij is getrouwd te Kessel op 3 mei 1838 met
Theodorus Schoenmakers, dagloner, gedoopt te Neer op 25 september 1797, overleden aldaar op 10 februari 1842, zoon van Paulus Schoenmakers en Catharina Josepha Delrue.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 27 juli 1825 met Petronelle Roncken, vroedvrouw en dagloonster, geboren te Neer op 21 juli 1802, gedoopt aldaar op 21 juli 1802, overleden aldaar op 20 juni 1835, dochter van Wilhelmus Roncken en Elisabeth Jansen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina