Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Allegonda Franken, geboren te Straelen (D) rond 1749, overleden te Neer op 26 augustus 1829, dochter van Johannes Jacobus Franken en Gertrudis Smeets.


Zij was gehuwd (1) met
Arnold van Birken.

Zij was gehuwd (2) met
Hendrik Hussen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, dagloner, geboren te Straelen (D) op 14 januari 1802.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Margaretha Jacobs, overleden te Venlo op 21 december 1827.
    Hij is getrouwd te Venlo op 24 november 1828 (2) met Elisabeth Heyners, dienstmeid en dagloonster, geboren te Neer op 8 januari 1801, gedoopt aldaar op 8 januari 1801, overleden aldaar op 18 juni 1829, dochter van Joannes Heijners en Helena Houwers.
    (Zij had van een onbekende man één zoon.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina