Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Geenen, landbouwer, geboren te Roermond op 1 oktober 1825, overleden te Horn op 23 december 1902, zoon van Joannes Geenen en Gertrudis van Herten.


Hij is getrouwd te Roermond op 27 juni 1867 met
Margaretha Hubertina van Herten, geboren te Roermond op 11 augustus 1835, overleden te Heel en Panheel op 2 november 1910, dochter van Egidius van Herten en Anna Maria Keuven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Egidius, geboren te Roermond op 11 september 1868, wonende te Horn, overleden aldaar op 23 september 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina