Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Francisca Hubertina van Soest, wonende te Maasbree, overleden voor 1937.


Zij was gehuwd met
Antoon Rongen, wonende te Maasbree en te Born, overleden na 1937.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Jozef Clemens, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Maasbree op 20 februari 1907, wonende te Born en te Beesel, overleden te Horst (V) op 27 juli 1994, begraven te Helden-Panningen op 1 augustus 1994.
    Hij is getrouwd te Neer op 15 november 1937 met Maria Elisabeth Silvrants, geboren te Neer op 7 maart 1907, wonende te Born en te Beesel, overleden te Venlo op 3 maart 1984, begraven te Helden-Panningen, dochter van Jean Piere Silvrants en Johanna Maria Hanssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina