Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Eliena Sanders, wonende te Odoorn, overleden voor 1935.


Zij was gehuwd met
Roelof Brouwer, losarbeider, wonende te Odoorn en te Brunssum, overleden na 1935.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, bezembinder, loswerkman en scharenslijper, geboren te Odoorn op 9 maart 1902, wonende te Neerepeelte, te Plaggenhut en te Woonwagen, overleden in het jaar 1974.
    Hij is getrouwd te Neer op 23 september 1935 met Eva Knegje, geboren te 's-Gravenhage op 4 november 1904, wonende te Apeldoorn en te Neer op de Waije, overleden in het jaar 1975, dochter van Abraham Knegje en Leentje Knegje.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina