Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Wilhelmus Dirkx, dienstknecht en controleur, geboren te Roggel op 31 mei 1903, overleden te Horn op 16 juli 1973, begraven te Roggel, zoon van Johannes Hubertus Dirkx en Anna Maria Timmermans.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 januari 1941 met
Catharina Margaretha Meerts, geboren te Sint Odiliënberg op 29 maart 1909, overleden te Horn op 10 oktober 1999, begraven te Roggel op 15 oktober 1999, dochter van Jacob Hubert Meerts en Catharina Barbara Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 3 augustus 1942.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 3 oktober 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina