Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Maria Smeets, geboren te Nunhem op 19 februari 1915, wonende aldaar, overleden te Roermond op 19 december 1992, gecremeerd te Helmond, dochter van Peter Hubertus Smeets en Anna Maria Hubertina Bekx.


Zij is getrouwd te Nunhem op 26 juni 1942 met
Andries Aben, metselaar en dienstknecht, geboren te Heythuysen op 8 september 1919, overleden te Haelen op 16 september 1996, zoon van Renier Aben en Wilhelmina Hendrika Camps.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina