Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Smeets, wonende te Ophoven (B), overleden aldaar op 6 december 1914, dochter van Jean Henri Smeets en Gertrudis Maesen.


Zij was gehuwd met
Jean Smeets, wonende te Ophoven (B), overleden aldaar op 22 december 1916, zoon van Gerard Godfried Smeets en Helena Cornelia Smeulders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hendrina, dienstmeid, geboren te Ophoven (B) op 19 oktober 1909, overleden te Neer op 27 januari 1992, begraven aldaar op 30 januari 1992.
    Zij is getrouwd te Neer op 20 mei 1929 met Johann Wilhelm Berben, loonslager, dienstknecht, landbouwer en tuinder, geboren te Lobberich (D) op 30 januari 1899, overleden te Roermond (Z) op 7 januari 1974, zoon van Johannes Berben en Anna Gertrudis Staaks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina