Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Baats, metselaar, geboren te Haelen op 29 april 1904, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 29 april 1978, begraven te Haelen op 3 mei 1978, zoon van Joannes Jacobus Baats en Willemina Derikx.


Hij is getrouwd te Haelen op 4 april 1932 met
Anna Maria Antonetta Gorissen, geboren te Haelen op 17 januari 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 19 juni 1995, begraven te Haelen, dochter van Theodorus Gorissen en Willemina Beurskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Maria Cornelia, geboren te Haelen op 28 februari 1933, overleden aldaar op 3 maart 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina