Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Carolina Tacken, huishoudster, geboren te Venray op 27 januari 1881, overleden te Roermond (Z) op 10 oktober 1956, begraven te Neer, dochter van Jan Hendrik Tacken en Maria Catharina Maessen.


Zij is getrouwd te Neer op 27 oktober 1924 met
Jacobus Hubertus Luijten, schoenmaker, geboren te Neer op 16 november 1882, overleden aldaar op 9 maart 1953, zoon van Johannes Luijten en Margaretha Geraets.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 27 juni 1910 met Maria Catharina Dorothea Custers, geboren te Neer op 9 november 1882, overleden aldaar op 23 augustus 1923, dochter van Renier Custers en Margaretha van Rijswijck.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina