Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Constant Hubert Frenken, landbouwer, geboren te Neer op 9 mei 1902, wonende te Neer Bergestraat en te Grathem, overleden te Weert (Z) op 26 april 1981, begraven te Grathem, zoon van Jacob Frenken en Anna Maria Catharina van Herten.


Hij is getrouwd te Grathem op 20 mei 1931 met
Anna Maria Cleutjens, geboren te Grathem op 11 juli 1902, wonende aldaar, overleden te Weert op 7 februari 1972, begraven te Grathem, dochter van Leonardus Hubert Cleutjens en Angelina Cuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina