Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Hendrica Dorssers, geboren te Baarlo op 27 maart 1862, overleden aldaar op 30 januari 1894, dochter van Petrus Joannes Dorssers en Johanna Dorothea Crommentuijn.


Zij is getrouwd te Maasbree op 3 februari 1893 met
Paulus Dorssers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 6 juli 1867, overleden te Baarlo op 14 augustus 1934, zoon van Gerardus Dorssers en Anna Gertruda Coopmans.
(Hij is later getrouwd te Maasbree op 10 augustus 1894 met Agnes Petronella Goertz, geboren te Baarlo op 16 juni 1863, overleden aldaar op 12 maart 1919, dochter van Antoon Hubert Goertz en Catharina Agnes Bouten. Hij is later getrouwd op 9 april 1925, getrouwd te Baarlo op 16 april 1925 voor de kerk met Maria Elisabeth Lemmen, geboren te Blerick op 5 november 1878, dochter van Gerardus Lemmen en Maria Sibilla Heuvelmans.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina