Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Bruinen, geboren te Neer op 12 juli 1912, wonende te Neer op Gerheggen en te Beugen-Rijkevorst, overleden te Roermond op 9 januari 2001, begraven te Thorn op 13 januari 2001, natuurlijke zoon van Maria Catharina Stemkens.


Hij is getrouwd te Beugen op 26 september 1939 met
Anna Maria Gerarda Jozephina van Haren, geboren te Beugen op 5 oktober 1911, overleden te Thorn (Bh) op 26 mei 1999, begraven te Thorn op 31 mei 1999, dochter van Martinus Arnoldus van Haren en Johanna Wilhelmina Gerrits.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina