Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hendrika Hubertina Eggels, onderwijzeres, geboren te Buggenum op 11 april 1893, overleden te Grubbenvorst op 17 juni 1947, dochter van Jacobus Eggels en Maria Elisabeth op 't Root.


Zij is getrouwd te Kessel op 27 april 1922 met
Cornelis Andreas Lenssen, schilder, geboren te Grubbenvorst op 13 december 1888, zoon van Joannes Jacobus Lenssen en Aldegonda Bosch.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina