Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Wilhelmus Verheijen, landbouwer, geboren te Neer op 14 november 1910, overleden aldaar op 29 april 1999, begraven aldaar op 4 mei 1999, zoon van Jacobus Verheijen en Johanna Wilhelmina Nijskens.


Hij is getrouwd te Helden op 30 juni 1952 met
Johanna Hubertina Kersten, geboren te Helden op 2 april 1915, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 4 september 2011, begraven aldaar op 9 september 2011, dochter van Peter Antoon Kersten en Maria Gertrudis Lemmen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina