Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 16 februari 1914, overleden te Roermond (Z) op 3 november 1997, begraven te Neer op 7 november 1997, dochter van Peter Joannes Hubertus Janssen en Wilhelmina Wijers.


Zij is getrouwd te Neer op 16 oktober 1950 met
Peter Hubertus Puts, fabrieksarbeider en chauffeur, geboren te Melick en Herkenbosch op 10 juli 1909, wonende aldaar, overleden te Neer op 14 december 1990, begraven aldaar, zoon van Hendrikus Hubertus Puts en Maria Hubertina Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Wilhelmus, vrachtwagenchauffeur, geboren te Neer op 7 augustus 1952, wonende te Neer Leudalweg, overleden te Roermond (Z) op 19 januari 1993, begraven te Neer.
  • 2 : Wilhelmina Anna Maria, champignonplukster, geboren te Neer op 28 januari 1956, wonende te Kessel, overleden op 22 februari 2017, gecremeerd te Baexem op 27 februari 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina