Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Doezen, landbouwer, geboren te Swalmen op 8 september 1840, overleden na 1907.


Hij is getrouwd te Maasniel op 7 november 1870 met
Mechtildis Beckers, geboren te Maasniel op 5 oktober 1840, overleden voor 1907.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Swalmen op 5 november 1879, overleden aldaar op 21 november 1931.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 19 juni 1908 met Sophia Maria Gertrudis Daamen, geboren te Linne op 14 mei 1881, overleden te Swalmen op 23 augustus 1922, dochter van Theodoor Daamen en Maria Catharina Rutten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina