Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Andreas Wijers, losarbeider, geboren te Neer op 14 februari 1906, wonende te Beesel, overleden te Echt-Pey op 1 maart 1958, zoon van Hendrikus Weijers en Anna Maria van den Borst.


Hij is getrouwd te Echt op 28 mei 1936 met
Maria Catharina Bongartz, geboren te Echt op 14 december 1913, overleden te Sittard op 28 augustus 1984, dochter van Johannes Reinier Bongartz en Maria Agnes Reijnders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina