Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmine Christine Vestjens, dienstbode, geboren te Neer op 20 oktober 1908, wonende te Neer op Kinkhoven en te Roggel, overleden te Heythuysen (v) op 2 juli 1998, begraven te Roggel, dochter van Theodorus Vestjens en Christina Hubertina Beeren.


Zij is getrouwd te Neer op 9 mei 1949 met
Mathias Anthonius Versteegen, landbouwer, geboren te Roggel op 21 november 1905, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 november 1987, begraven aldaar, zoon van Willem Versteegen en Maria Josephina Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina Josephina Maria, geboren te Roggel op 3 juli 1951, overleden aldaar op 21 maart 1964.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina