Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Joseph Verkoelen, dienstknecht en stucadoor, geboren te Neer op 21 maart 1903, wonende aldaar, overleden te Helmond op 21 december 1981, zoon van Wilhelmus Verkoelen en Maria Hendrikx.


Hij is getrouwd te Kessel op 28 maart 1929 met
Maria Josephina Hubertina Joosten, geboren te Kessel rond 1905, wonende aldaar, dochter van Jacob Joosten en Maria Cornelia Criens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina